Monday, November 10, 2008

Kem Sempena Cuti Semester!

بسم الله الرحمن الرحيمMari mengisi masa terluang ketika cuti semester yang bakal tiba. Jom kita sertai LAKIUM!
LAKIUM adalah program yang dianjurkan oleh PMIUM (Persatuan Mahasiswa Islam Universiti Malaya) dengan kerjasama Persatuan Ulama Malaysia kepada mahasiswa Islam Universiti Malaya sebagai usaha mempertingkatkan lagi kefahaman Islam kepada semua. LAKIUM merupakan peluang terbaik buat semua mahasiswa dalam memahami konsep Islam yang syumul disamping meningkatkan ketahanan fizikal, mental dan spiritual dengan pelbagai pengisian dan aktiviti menarik. Penerapan nilai-nilai kepimpinan sepanjang program memberi peluang kepada mahasiswa untuk mengasah bakat kepimpinan mereka.

Pada 18 November 2008 sehingga 20 November 2008
Bertempat di Sukida Resort, Semenyih

AKTIVITI LAKIUM
- Kuliah : Pengisian yang bersifat motivasi dan ilmiah dalam membangunkan pemikiran kritikal di kalangan peserta.

- Team Building : Membina semangat kerjasama dan menyuburkan ukhuwwah di kalangan peserta dan menerapkan kemahiran insaniah dalam pembinaan individu yang berkualiti dan berkebolehan.

- Pengisian rohani : Menerapkan pembangunan insan dan spiritual di kalangan peserta untuk menjadi mahasiswa muslim yang berkualiti.

- Outdoor Game : Memberi ketahanan fizikal kepada peserta melalui aktiviti sukan yang menarik seperti flying fox, jungle trekking dan berkayak.

BERBAYAR TAK??????????????

Air kosong gelas kecik pun dah 30sen sekarang ni, jadi kalau nak sertai LAKIUM yang penuh dengan aktiviti dan pengisian, ditambah pulak dengan tempat program yang indah di pandang mata berserta makan minum yang menyelerakan, sudah pasti perlu menginfakkan sedikit rezeki pemberian Allah iaitu sebanyak RM15 SAHAJA untuk mahasiswa UM dan RM30 untuk peserta bukan mahasiswa UM. Berbaloi kan untuk sebuah lagi pengalaman???

Jom sertai LAKIUM beramai-ramai semoga mendapat redha Allah di akhirat kelak!

Hubungi 0173738674 untuk sertai bersama saya.

Hubungi 019-3747589 atau 0125841704 untuk mahasiswa UM.

Atau boleh hantarkan e-mail ke :

LakiumPMIUM@gmail.com

Maklumat lanjut sila lawati http://nuwairahazzahra.blogspot.com/

2 comments:

  1. hehehe...salam too geng..wa..semakin ceria nampak??..hehhe..bagus la da de perubahan yg ketara..alhamdullilah :)..

    aku tak tau lagi la geng..nak g ke tak.. :)..

    ReplyDelete
  2. hoho.. ceria itu perlu.. tiada sbb untuk bersedih krn segala-galanya adalah ketentuan dari Ilahi.. byk hikmahnya.. alhamdulillah gak.. cuma exam kali ni agak susah.. huhu.. subjek semuanya ganas-ganas...

    ReplyDelete