Tuesday, November 25, 2008

Muat Turun Gambar-gambar LAKIUM 08!

بسم الله الرحمن الرحيمGambar-gambar ini telah diambil menggunakan kamera Nikon COOLPIX S200 sejak dari hari pertama LAKIUM 08 sehingga hari perpisahan oleh Huzaifah dan sahabat-sahabat. Gambar-gambar yang dipaparkan di atas adalah sebahagian dari sejumlah 216 gambar. Kesemua gambar boleh dimuat-turun di sini :

http://rapidshare.com/files/167263309/gambar_lakium_huzaifah.org.zip


Resolusi gambar-gambar telah dikurangkan sehingga 1024x768 dan jika anda memerlukan gambar dengan resolusi yang lebih tinggi, sila emelkan kepada saya di huzaifah@huzaifah.org .
Fail 'zip' yang mengandungi gambar-gambar LAKIUM 08 telah dikuncikan dengan kata laluan yang boleh didapati dengan meng'emel'kan kepada saya, nama dan butir ringkas diri anda demi mengeratkan lagi silaturrahim antara kita. Sekiranya terdapat gambar-gambar yang membuatkan anda berasa kurang senang dan sebagainya, sila emel kepada huzaifah@huzaifah.org dan saya di sini memohon seribu kemaafan andai terlanjur bicara dan perbuatan. Semua yang baik itu anugerah dari Allah dan yang kurang itu datangnya dari kelemahan saya sendiri. Semoga LAKIUM 08 kali itu mempertingkatkan lagi kekuatan iman dan kesungguhan dakwah antara kita disamping mengikat ukhuwah Islamiah sesama kita. Wallahu'alam.
4 comments:

 1. nice tempat...ramai gak peserta yg mengikuti kem tersebut..bagus la..aku arap program tersebut akan lagi memantapkan keimanan dlm diri n semoga ko akan guna sepenuhnya ilmu yg di terapkan di kem tersebut.. :)...gud luck..

  ReplyDelete
 2. salam

  boleh ajar camne cara2 nak download gambar2 ni..aduss..jahil IT lagi ni..

  syukran..

  ReplyDelete
 3. Assalamualaikum wbt,

  Untuk muat-turun (download) gambar-gambar LAKIUM'08, oleh kerana saya menggunakan 'Rapidshare', sila ke http://tutorial.huzaifah.org/2008/11/tutorial-1-muat-turun-dari-rapidshare.html untuk tutorial muat-turun dari 'Rapidshare'.

  Terima kasih.

  ReplyDelete
 4. Very useful files search engine. http://Indexoffiles.com is a search engine designed to search files in various file sharing and uploading sites.

  ReplyDelete