Monday, January 19, 2009

Humayra's Writing Den

بسم الله الرحمن الرحيم
Kali ini ingin saya kongsikan bersama para pembaca, sebuah blog yang penuh dengan pengisian serta penulisan yang bersih, indah dan menarik. Penggunaan bahasa Inggeris yang boleh dikatakan sempurna bagi saya membuatkan diri ini begitu asyik membaca blog Humayra's Writing Den. Penulis adalah seorang muslimat yang masih menuntut ilmu di peringkat universiti.

Biarpun hiasan dan rekacorak blog serba ringkas, namun itu tidak bermakna ianya hambar dan kurang menyerlah. Humayra's Writing Den mampu membuatkan pembacanya bagai dibuai puitis indah dengan kata-kata dan bahasa yang belum mampu lagi dikaryakan oleh saya.

Bukan sekadar blog kosong, penulisnya juga terpilih untuk menulis karya Hilal Asyraf dalam bahasa Inggeris iaitu http://aim4dalight.blogspot.com/ . Tidak saya nafikan bahawa beliau memang layak dan inilah antara penulisan yang hebat dikalangan remaja yang sebaya beliau malah mungkin sahaja menandingi para penulis yang lebih matang.

Dengan panuh rasa hormat dan bangga kerana kita mempunyai seorang muslimah yang mampu menulis dengan mantap, saya menjemput sahabat-sahabat agar mengambil peluang untuk menziarahi blog Humayra's Writing Den.
....

No comments:

Post a Comment