Wednesday, March 09, 2011

Hijrah Huzaifah Dah Hidup Balik!

بسم الله الرحمن الرحيمAssalamualaikum WBT aku ucapkan kepada semua pembaca yang dihormati. Seperti yang anda semua sedia dan tak sedia maklum, Hijrah Huzaifah mengalami gangguan teknikal sejak semalam akibat dari domain registrar yang telah membuat pemindahan domain kepada domain registrar yang lain atas alasan servis yang lebih baik tanpa memberitahu pemilik domain terlebih dahulu. Siapakah pemilik domain tersebut? Akulah.

Masalah ini adalah masalah yang besar bagi aku empunya domain, sebab aku telah menggunakan email dengan domain ini. Maka, domain yang tak hidup bersamaan dengan email tak sampai. Kenapalah tak diberitahu terlebih dahulu. Bukan susah sangat. Tapi alhamdulillah, kini huzaifah.org sudah kembali aktif dan bernafas. Walaupun, panel yang baru (domain registrar baru) memang lebih "bagus" dari yang sebelumnya.

Apa-apa pun, terima kasih aku ucapkan kepada semua yang terus memberikan sokongan terhadap Hijrah Huzaifah. Semoga Allah permudahkan segala urusan kalian. Wallahu'alam.

No comments:

Post a Comment